Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Vi Keeland elbűvölte A Budapestieket Őt pedig Budapest

2020.05.05

Vi Keeland elbűvölte A Budapestieket Őt pedig Budapest

 

"Imádom Budapestet, egyszerűen gyönyörű" - mondta Vi Keeland a budapesti könyvbemutatója előtt, ahol közel ezer rajongó várta az esős időben. A fáradhatatlannak tűnő sikerszerző a dedikálás kezdete után öt órával is mindenkivel ugyanolyan kedves és közvetlen volt. 

Az írónő könyvei már majd' 30 országban jelentek meg és csak az Egyesült Államokban több mint kétmillió eladott regénnyel büszkélkedhet. Előszőr járt Budapesten, de elmondása szerint nem utoljára, annyira lenyűgözte a város és a magyar rajongók, akik még ajándékokkal is készültek.

 

"Ő az első nemzetközi írónk, akit meghívtunk és akinek bemutatót szerveztünk. Volt is némi izgalom, mert a könyvek csak néhány órával a rendezvény előtt érkeztek meg a boltba. Más hangulatú lett volna a könyvbemutató könyv nélkül..." mondta el Gönczi Péter az Álomgyár Kiadó egyik vezetője."

 

R. Kelényi Angelika, aki maga is író Pr  szakember és az interjúzáshoz is ért elvette az újságírók kenyerét. Minden fontos dolgot megkérdezett az írónőtől. A bemutató előtt rendezett sajtótájékoztatón arról kérdezte a szerzőt, hogy valós személyekről mintázza-e a szereplőit, megtörtént eseteket dolgoz-e fel. Az írónő nevetve mesélte, hogy a legújabb könyve egy fiatalabb férfi és egy idősebb nő szerelméről szól, csak a férje meg ne tudja...

A sajtótájékoztató után válaszolt kérdéseinkre.

Írónő miben különbözik egy amerikai sajtótájékoztató  a magyarétól?

Semmiben a fontos ,hogy jólszervezzék. Legyenek érdeklődők. Ez itt kiválóan megoldották.

Belenéztem  a könyvébe nincsenek benne se fotók se illusztráció , miért?

Az ok egyszerű a mai világban ez nagyon megnövelné az előállítás költségét

vi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Vi  Keeland és a szerző

"Nagyon vártuk már. Imádjuk a könyveit és az hihetetlen, hogy személyesen is találkozhattunk vele. Annyira kedves volt." - mondta egy lelkes olvasó, Mercédesz, aki Tassról érkezett a lányával és az időjárás ellenére már két órával a bemutató előtt sorban állt.

 

 

Vi Keeland a bemutató másnapján már repült is tovább, mert Lengyelországban folytatódik az európai turnéja.